Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Simplehuman Bezdotykový odpadkový půlkulatý koš 45 l, růžová Simplehuman Bezdotykový odpadkový půlkulatý koš 45 l, růžová
I odpadkový koš může mít styl. Nevěříte? Tento kousek od značky Simplehuman vás přesvědčí!Nerezový koš Simplehuman, který se otvírá pomocí senzoru pohybu se stabilní základnou praktického půlkulatého tvaru nesmí chybět v žádné domácnosti. Když zrovna koš nepoužíváte, snímá čidlo jen prostor nad ním, aby se zbytečně neotvíral při každém pohybu v okolí. Jakmile ale kontejner otevřete, zabírá senzor i místo před košem, aby zůstal v pohotovosti tak dlouho, jak potřebujete. Vnější stranu víka je možné zvednout pro snadnou výměnu sáčku. Není nutné sejmout celý vršek koše. Okraje sáčku zůstanou pečlivě zakryté a budou perfektně držet na svém místě.Díky integrovanému zásobníku na sáčky budete mít nový sáček vždy po ruce. Sáček lze pohodlně vytáhnout jednou rukou. Náhradní balení sáčků do koše Simplehuman jsou navržena tak, aby přesně seděla do vestavěného zásobníku uvnitř koše.Povrch je ošetřený speciálním povrchem s nano-stříbrem, který chrání nerezovou ocel před otisky prstů a choroboplodnými zárodky (viry, bakteriemi). Koš zůstává ještě dlouho jako nový. Hlasitost motorku bezdotykového koše je pouhých 52 db. Simplehuman používá špičkové materiály a inovativní výrobní postupy. Záruka 5 let.
0,0 0
5490

Simplehuman Bezdotykový odpadkový půlkulatý koš 45 l, růžová

Doprava zdarma
Simplehuman Bezdotykový odpadkový půlkulatý koš 45 l, růžová Simplehuman Bezdotykový odpadkový půlkulatý koš 45 l, růžová Simplehuman Bezdotykový odpadkový půlkulatý koš 45 l, růžová Simplehuman Bezdotykový odpadkový půlkulatý koš 45 l, růžová

Simplehuman Bezdotykový odpadkový půlkulatý koš 45 l, růžová

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



I odpadkový koš může mít styl. Nevěříte? Tento kousek od značky Simplehuman vás přesvědčí!
 
Nerezový koš Simplehuman, který se otvírá pomocí senzoru pohybu se stabilní základnou praktického půlkulatého tvaru nesmí chybět v žádné domácnosti.
 
Když zrovna koš nepoužíváte, snímá čidlo jen prostor nad ním, aby se zbytečně neotvíral při každém pohybu v okolí. Jakmile ale kontejner otevřete, zabírá senzor i místo před košem, aby zůstal v pohotovosti tak dlouho, jak potřebujete. Vnější stranu víka je možné zvednout pro snadnou výměnu sáčku. Není nutné sejmout celý vršek koše. Okraje sáčku zůstanou pečlivě zakryté a budou perfektně držet na svém místě.
 
Díky integrovanému zásobníku na sáčky budete mít nový sáček vždy po ruce. Sáček lze pohodlně vytáhnout jednou rukou. Náhradní balení sáčků do koše Simplehuman jsou navržena tak, aby přesně seděla do vestavěného zásobníku uvnitř koše.
 
Povrch je ošetřený speciálním povrchem s nano-stříbrem, který chrání nerezovou ocel před otisky prstů a choroboplodnými zárodky (viry, bakteriemi). Koš zůstává ještě dlouho jako nový. Hlasitost motorku bezdotykového koše je pouhých 52 db. Simplehuman používá špičkové materiály a inovativní výrobní postupy. Záruka 5 let.

Parametry a specifikace

Barva: růžová
Hloubka: 32,6 cm
Hmotnost: 3,9 kg
Materiál: nerez + plast
Objem: 45 l
Šířka: 39,1 cm
Výška: 64,1 cm

Katalogové číslo:

 118751
Sdílet
simplehuman

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít